Poeta bez múzy

Poeta bez múzy

Anotace: ...nedokončená... pro někoho komu sem (bohužel) ukradenej...:o(

Básníci, ti píši s múzou,
"sakra" čím já si jí znezdvořil,
přemyšlím, když čtu si s hrůzou,
co sem zase vytvořil:

"Na chodbě Tě občas potkám,
svěřil sem se jen tvým fotkám.
Možná se ti blázen zdám,
když s fotkama si povídám.
Jenže bojím se Ti říc-t,
že mé srdce, chtělo by víc..."
Autor Tomíno..., 22.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí