Dříve

Dříve

Anotace: chyba, které lituji a budu litovat...

Dříve sem Ti básně skládal,
dříve sem Tě miloval.
Na kolena s láskou padal,
srdce sem Ti daroval.

Že ta láska začla v dáli,
o tom už sem tady psal.
Jak v hlavě jenom ideály,
když sem za ruku Tě prvně vzal.

Možná sme byli na počátku něčeho,
co by na věky věků trvalo.
Nevěřil sem si na v tvém srdci prvního,
zradil sem Tě dříve než "to" začalo.

Ty si řekla, že jestli něco existuje,
tak jen zákon schválnosi,
a to taky vysvětluje,
konec naší "známosti".

Mnozí asi stejně neví,
proč zrovna tohle za konec může.
ale v tvé paměti Ti to tkví,
proč v tobě uvadlo poupě "té" růže...
Autor Tomíno..., 22.11.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí