a tak radši ne

a tak radši ne

Anotace: ...proč jsi mne pozvala...

Ano ... bereš dýku
--- tak něžně, tak ladně
Ano ... zvedáš ji
*** tak jistě, tak prudce přesto s lehkostí v zápěstí

Ano ... už se blížíš
--- vykročíš levou nohou, tak tiše... Pravou ji doprovázíš,tak lehce...

Ano ... bodneš přesně
*** s uzarděním, trochu se chvěješ, trochu se totiž bojíš a hodně si šťastná...

Ano ... beru, říkáš mu
--- tak tiše tak tence...

a dýka z ruky ti padá

a tělo mé nešťastné

zůstává před dveřmi

tvého štěstí...

...Anno ...

já klepu na ty dveře, ale ty neotvírej
Autor zapomněnka, 22.11.2007
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassandra, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí