Slova po větru

Slova po větru

Anotace: A další popsaný list

Sbírka: My favorite

Slova vypouštěná po větru v malých dávkách
Krásná barva tvých očí,jako svět po lysohlávkách.

Něco se změní,mohu z tvého letmého pohledu číst.
Jen zápis do osudové knihy,jen další popsaný list.

Tvé čelo jako odrazový můstek pro sebevrahy
Ležíme tu v pološeru unavení,ty polonahá já nahý.

Dívám se jak oddechuješ po zádech mě hladíš
černá puma na kanapi,já vím,čaj si málo sladíš.

Obejmeš mě,přivineš,za výdechu do harmoniky
Jedna svíce stačí pro doplnění romantiky

Slova vypouštěná po větru jsou popsaný list
Že mě vřele hřeješ,teď jsem si víc než jist.

Autor Petr Z, 23.11.2007
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Že to ale teda musel byť naozaj hezký večer :-)

27.02.2012 14:18:24 | gallatea

Vždyť to znáš, že když Tě něco ovlivní nebo to procítíš, tak z tebe slova na papír samy vyklouznou... bylo krásně :)

10.03.2012 18:11:38 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí