Láska a šíp

Láska a šíp

Anotace: Láska je sladká,ale někdy i bolí,přesto v ní musíme věřit dál,ať se mi přihodí snad cokoli,jsem šťastný,že jsem miloval...

Jak šíp byla naše láska,
jak šíp nechtěně vystřelen,
v mém srdci zrodila se láska,
ten šíp je do něj zabydlen.

Ač šíp v mém srdci zlomil se,
tak nevzdávám se,
ještě kousek je v něm dál,
já milovat tě nepřestal...

Srdce prudce krvácí,
krev stéká po kapkách,
když láska se vytrácí,
objímá mě strach.

Dnes už to vím,že láska i bolí,
ač polibek tak sladký má,
i přes tu bolest,i když sílí
mé srdce rádo vzpomíná...

Nepatřím k těm,kdo věčně se rmoutí
nad bílým mlékem rozlitým,
jisté je to,že v lásku dál věřím
a doufám v její objetí.
Autor Akrij8, 23.11.2007
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, estrellita, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi šťastný člověk=) Taky bych chtěla věřit...

23.11.2007 20:44:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí