Vyznávání

Vyznávání

Anotace: Tuhle jsem psala v létě 2006 pro svého přítele (teď už bývalého).

Co znamená milovat?
Lásku člověku dát?
Ano a mnohem více,
Mít té lásky na tisíce.
Držet Tě za ruku,
Mít srdce v rozpuku
Hladit Tvé tváře
A v očích ta záře
V krvi peřeje,
Na tváři úsměv je.
Mé rty Tě líbají
A ruce laskají
Je to oceán bezbřehý
A je plný něhy.
Srdce je plné té nejdražší měny,
Tou měnou je láska ženy.
A já Tě chci líbat
A do očí se Ti dívat.
Hladit Tvé vlásky
A dát Ti tento dopis plný lásky.
Autor Karmínka, 23.11.2007
Přečteno 683x
Tipy 7
Poslední tipující: Necro Immortalis, sissi-katka, Janul-ka, Cot death, Beepat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherně napsáno...

28.02.2008 22:14:00 | Necro Immortalis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí