Utopené srdce v slzných vodách....stáhnuté kamenem...

Utopené srdce v slzných vodách....stáhnuté kamenem...

Anotace: ....

Utopené srdce v slzných vodách....stáhnuté kamenem...

Udeřil jsi silou blesku do mého srdce,
Bohužel né láskou ,ale zklamáním lásky,
Najednou je mi zima.
Mám pocit ,že jsem sama.
Trpím bolestí….možná si v ní můj osud libuje….
Temná ,kalná voda pohltila hlavu mou.
Doufám ,že už nevyplavu.
Na srdci kamení…táhne mě do vody
Teď mi tě voda připomněla.
Najednou mi strach nahání.
Bojuji v slzách s kamenem na srdci.
Táhne mě ke dnu…..hloub a hlouběji
Bojím se ,mám strach….
Chci polibek…poslední tvé odejmutí.:(
Pro zahřátí pro kamení
Autor Yukki, 23.11.2007
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Santinan Black, Edja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahřátí, kéž by někdo takový byl, ale pokud není tak nezoufej a nech zapracovat čas...

30.11.2007 15:53:00 | Santinan Black

zahřeje...neboj=) dej tomu čas

23.11.2007 19:56:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí