Mojí milé

Mojí milé

Anotace: ...

Nehezčí kytičko, večerní červánku,
Má rudá růžičko, písničko skřivánků,
Nevinné štěňátko, v poklidu spící,
Žluťounké kuřátko, plamínku svící,
Zelený stromečku, šedivá myšičko,
Bublavý potůčku, dešťová kapičko,
Sluneční paprsku, bělounký mráčku,
Zrcátka odlesku, divoký dráčku,
Sněhová vločko, půlnoční nebe,
Heboučká kočko, miluji tebe.
Autor Frosty28, 23.11.2007
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Beepat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slaďoučká a milá :o))) ...

23.11.2007 16:15:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí