Vše ve všem

Vše ve všem

Anotace: ...

Jak pro černou bílá,
Jak pro měsíc sluníčko,
Jak pro nejmíň, nejvíc,
Tys pro mě Leničko.

Jak pro lístky voda a pro kořen živiny,
Jak slunce paprsek pro květ a plodiny,
Co pro den je noc a pro večer ráno,
Pro prázdný papír, ten co je v něm psáno.

Co pro nic je všechno, pro hory dolina,
Pro moře poušť a myšlenku blbina.

Já sám jsem sobě ničím,
Však tys pro mě vším.
Autor Frosty28, 23.11.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí