Putovní slečna

Putovní slečna

Anotace: která chce něco víc, než dostává

Jsi holka prodejná!
Co prodejná,
vždyť ty jsi zadarmo..
nejlepší zboží z výprodeje
- starých věcí, co nikdo nechtěl.
(a nechce dál...)

Jsi putovní slečna.
Z náruče do náruče...
(to ti jde...)
Jen se tam neohřát!

Jsi holka pro nikoho,
sotva poznáš věčnou přízeň.
Nenamlovej si nic.
Natož to, že i ty jsi "něčí".
Jsi sama. Putovní trofej.
Okatý falzifikát,
který se přiznává.

/Mlč už!!! Nechci tě poslouchat!
Co na tom všem?
Jen toužím po lásce!/

... odpověděla jsem svědomí a šla už spát...
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, prostějanek, Chonglee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomíná mi to jednu slečnu, o kterou si tahali sirky...

24.11.2007 22:43:00 | její alter ego

jen nebud holka prodejná... a láska se koupit nedá... a duše také ne...

23.11.2007 18:35:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí