Love story

Love story

Anotace: ...příběh ve kterém je ON a ONA místo jmen,myslím si že to stejnak stačí... a estli se povedlo provedením, je na Vás... (mělo by být spíše od 10-ti k 5-ti, ale takhle mi to tam líp pasovalo)

Posaď se lásko, povím Ti love story,
o NĚM a o NÍ, o lásce navzdory,
navzdory osudu,lidem a světu,
omluv mě jestli se, v detailech spletu.

"Kdysi dávno, v říši pohádek,
žili tam spolu, v lásce a bez hádek!"
- toť úryvek z knihy pro děti,
to nebyl zrovna jejich případ,
jejch vztah šel od 10-ti do 5-ti,
proč chtěl se v tom každý nípat?!
Žít - být spolu, v poklidu,
nebylo jim přáno,
pod náporem pohledů,
každé nové ráno...
Jakmile se něco šustne,
na čem si jen drbna zgustne.
Šíří se to po ose,
šlyší - neví - upraví,
a hned rychle roznese,
každýmu to vypráví...
ON,jakmile se jen s jinou baví,
drbna si to poupraví.
Poupraví a pošle dál,
to čeho se on vždycky bál...
A tak ONA pod náporem okolí,
nechala vykolejit jejich srdcí soukolí.
Řekla, že mu nechce dál už srdce svěřit,
když mu nemůže jeho lásku věřit...
Byl bezmocný jak slepý v poli,
jenže srdce ho teď z toho bolí.
Na drbnu ON vztek mít může,
a "svojí" dívce nosit růže,
stejně mu to nepomůže...

Lásko,poznala si hlavních rolí obsazení?
Dáš mi šanci a budeš znovu mojí paní?
Autor Tomíno..., 23.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí