Až zhasnou světla...

Až zhasnou světla...

Anotace: ...až příště přijdeš k nám,přesně vím,co udělám...

Až příště přijdeš k nám,
přesně vím,co udělám...
Dám Ti pusu - to je jasné
a pak počkám až světlo zhasne...

Až zhasne i lampa poslední,
na postel vedle mě usedni.
Ve tmě vidím Tě matně.
Jen tak seď a hlaď mě...

Láska se snese tiše jako pel,
na rtech se Ti úsměv skvěl,
jiskry v očích jako když v krbu praská,
v našich srdcích klid a láska...

Za okny chumelí a vločky bílé
potrhnou kouzlo téhleté chvíle,
kdy já jsem jen Tvá a Ty zas můj.
Cestu zahradou rozkoše mi naslibuj...

Ať nikdy neskončí ten okamžik,
kdy pohledem jsi ze mě i kůži svlík...
Polibky slétly na mé tělo jako vločky žhnoucí,
zaléváš mě svojí lávou - sladkou a vroucí...

Nebráním se,jen pára ze mě syčí,
tělo moje prohýbá se a má ústa křičí...
Je nám krásně v milostném objetí,
naše těla spolu do nebe poletí.
Autor Písklátko, 23.11.2007
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: bobi bobie, sluníčko sedmitečné, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je úžasné. . .ahojky Bobi

09.09.2008 07:05:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí