Motýl

Motýl

Anotace: ...

Jak dlouho neměl jsem smysl života?
Jak dlouho v srdci mém byla prázdnota?
Tos ty však u mne změnila,
z prázdnoty stvořila motýla,
motýla lásky a radosti,
plného citů a nežnosti.

Ikdyby přede mne složili poklady světa,
stačila by mi na ně jediná věta.
Neprodám nikdy motýla lásky,
od mé milé Leničky, úžasné, lásky
Autor Frosty28, 24.11.2007
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Winnacott, Meriel, Psavec, Elizabeth-Lili, Beepat, zzlatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neprodávej a chraň si motýlka lásky.

24.11.2007 13:50:00 | Psavec

Krásná a slaďoučká ... :o))) Díky za komentík :o)

24.11.2007 11:21:00 | Beepat

Neprodávej, největší hodnotu má vždy to, co nelze koupit za peníze...

24.11.2007 10:46:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí