Zas moje srdce

Zas moje srdce

Anotace: O kouzlu a strachu,který doprovází lásku...

Zas moje srdce se láskou chvělo,
tak jako hrdla houslí strun
a duši létat by se chtělo
jak ptáčkům stromům do korun.

Někdy se ale těžce létá,
někdy nás láska poraní,
po každé noci znovu svítá,
vždy křídla zase roztáhni.

Zas moje srdce v rudou růži vzkvetlo,
není už nad ním žádný mrak,
teď vládne ve mně lásky světlo,
po všecky dny kéž je to tak.

Někdy se stává,že i růže vadnou,
někdy nám vláha dochází,
ale když srdce se o lásku perou,
tak dostanou se z nesnází.

Zas moje srdce jako luční zvonky
ve vánku dní teď zpívá si,
naposled křísly podkověnky,
mé srdce je doma,kde ty jsi.
Autor Akrij8, 24.11.2007
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Beepat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná ... lehoučká jako pírko a čtivá ...:o)

24.11.2007 12:30:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí