Nepatrný stín

Nepatrný stín

Anotace: ...

Jak poslední ze snů,
z nebe pomalu padá,
jak sní den, z jedněch dnů,
kde na konci nic nenalézá,
tak i plížím se stále dál,
jen nepatrný stín v temnotě,
poslední z posledních sil jsem sál,
tam, kde celou dobu...CHCI TĚ!!!
Autor Láďa, 24.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Milissa, xavian, Erion Fate, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí