Jiný svět

Jiný svět

Anotace: .

Jsem ti věrná, ty mi ne,
vím, že tě trest nemine.
Zalez a už nevylézej,
zalez a už jen přemýšlej.

Přemýšlej o sobě,
přemýšlej o hrobě.
Jak se tohle mohlo stát,
co to mohlo vyvolat.

Řekni čau a jdi už pryč,
řekni čau a vrať mi klíč.
Zas jdeme dál, už je to tak,
dlouho jsi stál a odešel pak.

Odešel jsi skrz můj byt,
odešels než přišel svit.
Tak mě nech být,
než budu klít.

Pak zase ráno,
a zase budu blít,
ty neřekl jsi ano,
nechtěl jsi dítě mít.

Teď nejsem s váma,
nemám nikoho,
pláču sama,
nemám pro koho.

Zas je tu den
a láska pryč
tak jdi už ven,
už mě nenič.

Pak půjdu spát
a v hlavě sen,
že je snadné se smát,
vybírat ze jmen.

Teď mám dvojí život,
jsem jako plot,
co nemá žádný hrot,
chránící můj malý plod.

Loučím se, sbohem.
Už nechci tě vidět.
Už nejsi mým bohem,
našel sis jiný svět.
Autor Cathy, 24.11.2007
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zapomeň na toho
kdo plod ti dal
posun jej
v myšlenkách opodál
Máš nejvíc
ze všeho na světě
co život dal:o)

29.12.2007 15:00:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí