V tvých pohledech jsou mé úsměvy:

V tvých pohledech jsou mé úsměvy:

Anotace: Proč umíme milovat???Když tento cit nám nemůže být opětován???...

V tvých pohledech jsou mé úsměvy:

I v nejžalostnějším pláči,
Kdy mé srdce touhou po tobě krvácí,
Dokážeš úsměvy mé si vynutit,
Jediným tvým úsměvem a upřímným pohledem.
I když většinou pláči pro tebe,
I přes to ,že po nocích volám tvé jméno toužebně do nebe.
Vyprávím hvězdám o nás příběhy,
Jak jsme se víc ,než jednou milovali,
Čím víc se tě snažím nepotřebovat.
Tím víc mám pocit ,že se učím znovu si tě zamilovat.
Mé srdce zmítáno bolestí.
Snad víc než jednou ,už mě konečně s velkou radostí opustí.

Ale to ,že myšlenky jsem hodila na papír se ty nikdy nedozvíš....,že miluji tě víc a víc to bude jest mým tajemstvím...
Autor Yukki, 24.11.2007
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí