Čas...

Čas...

Anotace: (24.11.07) na tuto básničku mě přivedl kamarád :) vymyká se trošku mému stylu, ale čas je věčný...

čas...
to je pojem...
co proti němu zmůžu?...
nic...
proti času nic...
sem sama...
sama v opuštěném světě...
shrnout to v jedné větě?...
čas vše vyléčí...
vezme všechny naděje...
či přinese nové možnosti...
rychle utíká...
plyne...
všechno krásné nechává za námi...
přinese něco ještě hezčího?...
nebo jenom další smutek...
a beznaděj...
každý svého štěstí strůjce...
ale co neštěstí...
zaviňujem si ho sami...
nebo je to osud...

musím věřit...
že boží mlýny melou pomalu...
ale jistě...
a že čas...
že čas ...
čas...

je věčný...

a přinese něco...
něco...
co nás potěší...
Autor B.a.r.b.a.r, 24.11.2007
Přečteno 323x
Tipy 17
Poslední tipující: Pythonissa__, pejrak, Helena Buchtová, Adrianne Nesser, Naracca, xavian, duše v plamenech, embryo v hlave, Bíša, Marco, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi se mi to..! ale nektery problemy nejdou resit ani casem..

29.11.2007 10:37:00 | Adrianne Nesser

Psáno zajímavě...

24.11.2007 22:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí