A co pak?

A co pak?

Anotace: Nj, zase jedna básnička, co jsem napsala už dávno...A zase o lásce- byla jsem zamilovaná no...:) (napsána r.2003)

...když vtom najednou nevíš, co máš říkat,
najednou se vznášíš v oblacích
a křídel svých se nechceš zříkat
chceš se zhoupnout na mracích.

Srdce ti bije jak splašený kůň
a ty nevíš, jak ho zastavit
zadíváš se do očí hlubokých jak tůň
a už tě nic nemůže odradit.

Roztáhneš křídla, letíš výš a výš
a co když spadneš? Co bude pak?
Na to už radši nemyslíš.
Vždyť teď jsi volná jako pták!

Proč myslet na budoucnost, když teď je to tak krásné?
Proč se zbytečně strachovat?
Možná ti ještě není jasné
že i někdo jiný ho může milovat.

A co pak? Sny se rozpadnou
a srdce se rozdrolí na kousky
můžeš si zahrát na lhanou,
ale nikdo už nevyléčí tvé bolístky...
(je snad lepší být bez lásky?)
Autor mauvais-ange, 25.11.2007
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička moc hezká jen poslední sloka trochu pokulhává, ale i tak to nevadí.
Azazen

06.07.2008 09:49:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí