Měli by jsme to skončit

Měli by jsme to skončit

Anotace: ...

Na srdci mě pořád pálí,je to snad příznak neznámé nemoci?
Nebo je to snad jen zdání,že mi není pomoci?
V myšlenkách jak ve vězení, přikovaná okovy.
Jak drogové opojení ovládáš mý představy.
Tisíckrát si přikazuju zbavit se Tě i v mých snech.
Stejně vím, že až Tě potkám, všechno bude zas jak chceš.
Zas Tvý oči omámí mě, Tvá ústa mě přesvědčí.
Oba dávno dobře víme, že nám tohle nesvědčí.
Že tohle už přestat musí, že nás to ničí oba.
Že je to cit co jen dusí.Dusí dokud neudolá...
Autor RustyHalloes, 25.11.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí