Smutek

Smutek

Anotace: (27.8.2007)

Smutek probodl srdce mé,
žal za ruku se závistí se vede,
touhy moje jsou nesmírné,
nevím, zda vůbec naleznu Tebe.

Skrze mé sny mě provázíš,
neznám však podobu Tvou.
Říkám Ti, ať se nestydíš,
a ať jsi láskou mou.

Ráno však ze snu procitnu,
vymizí krásné sny,
před krutou pravdou se ocitnu,
celý den smutno je mi.

Do večera myslím na Tebe,
zda budeš se mi zase zdát,
pak z okna pohlédnu na nebe,
v tom začneš se krásně smát...
Autor B.a.r.b.a.r, 25.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Helena Buchtová, Adrianne Nesser, Naracca, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska příjde...

25.11.2007 13:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí