Ledová (krutá) ústa

Ledová (krutá) ústa

Anotace: ... Kdysi dávno

Ledová ústa pootevřeně dýchají,
avšak mnoho dechu, již nemají.
Je slyšet pomalý a težký dech ledový;
zdá se, že ty ústa za chvíli už nic nepoví.

Neměly před pár dny tolik slovy plýtvat,
neměly se radši vůbec ozývat.
Teď však pozdě je na slzy;
lásko promiň, ale ani mě to nemrzí.

Důvody proč Tvé rty umlčuji znáš už,
tak neplač, jsi přece muž!
Vidím na Tobě, že smrt bolí. Asi.
Ó jak krutí jsme my vrazi!

Však tvá ústa byla krutější,
teď o to budou němější.
Má lásko, miluji Tě.
A proto odstřihuji Tvoje života nitě.

Ledová ústa vydechla naposledy,
oči se proměnily ve dv studené ledy.
Jak smutná je smrt těch, co milovali.
Ještě však smutnější těch, co krutě promlouvali...
Autor incognita, 25.11.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..winterfresh...

07.02.2008 21:02:00 | Fallen

je hezký si představit ledový dech

26.11.2007 20:08:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí