Chtěl bych být

Chtěl bych být

Anotace: prostě vyznání...

Chtěl bych být snem, na který si ráda vzpomeneš, chtěl bych být písničkou, kterou si ráda poslechneš.
Chtěl bych být paprskem, který tě zahřeje, chtěl bych být vtipem, který tě rozesměje.
Chtěl bych být listem, který pohladí tě, chtěl bych být vánkem, který políbí tě.
Chtěl bych být bílou čokoládou, na které pochutnáš si, chtěl bych být zvířetem, jenž máš nejradši.
Chtěl bych být sladkostí, kterou miluješ, chtěl bych být pohádkou, kterou zbožňuješ.
Chtěl bych být hvězdou, která splní tvoje přání, chtěl bych být prstýnkem, který držíš ve svojí dlani.
Chtěl bych být momentem, který rozbuší tvé srdce, chtěl bych být hrníčkem, jenž držíš ve své ruce.
Chtěl bych být řetízkem na tvém krku, chtěl bych být naušnicí ve tvém uchu.
Chtěl bych být květinou, ke které když přivoníš si, tak nádherný den hned vybavíš si.
Chtěl bych být postelí, ve které usínáš, chtěl bych být stolem, u kterého snídáš.
Chtěl bych být peřinou, kterou se přikrýváš, chtěl bych být místem, na které ráda vzpomínáš.
Chtěl bych být slzou, která kape po tvé tváři, chtěl bych být dárkem, který tě rozzáří.
Chtěl bych být měsícem, který svítí ti na cestu, chtěl bych být mužem, který bude tě mít za nevěstu.
Chtěl bych být hřebenem, kterým češeš si vlásky, chtěl bych být člověkem, který dá ti nejvíc lásky.
Tím vším by jsem nejradši chtěl být, jen proto abych s tebou mohl být.
Autor Davidoff83, 25.11.2007
Přečteno 707x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí