Mám...Tebe

Mám...Tebe

Anotace: - "a teď já i když to teda není nic moc, ale snaha byla;-)"

Mám oči, aby viděly světlo,
tvou tvář i bílý sníh.
Mám ruce, aby hladily tvé tělo,
s něhou větší než kdy dřív.
Mám rty, aby mohly líbat a říkat slova
zlá ve vzteku,ta hezká jenom tobě.
Mám nos, abych cítila tvou vůni znova,
když objímám tě po ták dlouhé době.
Mám sluch, abych slyšela tvůj šepot v noci,
ta slova, jenž pořád mi opakovat musíš.
Mám srdce, v němž ty jsi se dostal k moci,
a tím jsi mi pomohl víc než tušíš.

Autor Petr Z, 25.11.2007
Přečteno 730x
Tipy 2
Poslední tipující: anaH, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí