.............................

.............................

Anotace: nic moc, ale moje (výbuch mých citů, pocitů, myšlenek...)

Polibky schovávat v zapomnění.
Zapomenout všechna pohlazení.
Nic už neexistuje, nic není...

Jediná věc stačila, já zničila vše,
vše v co jsem už ani nedoufala.
Teď zas pryč to je.

Schovávat myšlenky na Tebe.
Žít? (bez Tebe???)
Nejde nevzpomínat...
I teplo mě zebe

Byl jsi mi světlem v tunelu
a já ho zhasla.
Jsi středem vesmíru,
který jsem zničila.

Jsem bouří na klidném moři,
smrtelnou nemocí,
ohněm co všechno krásné spálí,
jsem hurikánem v dáli.

Ty jsi všechno.
Moje všechno
Můj život
Můj svět
Moje láska
Moje smrt
Moje sázka
Moje naděje
Moje výčitky
Moje svědomí
Moje víra
Moje doufání
Moje zoufání
Ty jsi můj anděl poznání...

Miluju Tě,
ale bojím se Tě milovat.
Už kvůli Tobě...
A právě kvůli Tobě
Tě milovat musím!
Miluju Tě...
Autor Sukuba, 25.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Anewue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak přiznám se... Zaujalo mě to a to dost! Protože jsem z toho zmatená.. :)

Cítím zoufalství, pocit viny, ale taky bezmeznou lásku...
*tip*

27.11.2007 19:50:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí