Vidíš mne jako plevel

Vidíš mne jako plevel

Anotace: ***

Upínám se k Tobě,
já, kytka,
co Tvou společnost ráda má.

Můj kvítek je jemný a voňavý.
Jsem nevinná, čistá, bílá.

Vyhledávám Tvou přítomnost.
Proplétám do Tebe své
milující ruce.

Hladím Tě,
tisknu k Tobě své
smyslné rty.

Jen Ty
o tom nevíš.
Díváš se na mne,
vidíš mne jako plevel.
Umírám z lásky,
Ty přetrháváš
mé jemné kořínky
aby jsi mohl zůstat
dále sám.
Autor devcatko z jetele, 25.11.2007
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí