Mlhavá tma

Mlhavá tma

Anotace: ...

Víš co se mi večer zdá?
Ty nahá a všude tma,
tma která zakrývá
vše co zakryto býti má.

Koukáš z okna ven
a myslíš si kde se toulám
zamknutá do čtyř stěn
a já v tvém srdci zaklen

Stojím ti po boku
nemoha se tě dotknout
chvíle obává se roku
nechceš dále plout

Pokouším se tisíckrát
pohladit tě po tváří
chceš se dále ptát
ale jen tě tiše zamrazí

Otočíš se ke mě směrem
jako bys mě cítila
akorát promáchneš mi tělem
jen mlha v rukou ti zbyla

úsměv upadne ti do temnoty
poslední pokus ti zbývá
pošleš polibek do tmy
a ona ti ukáže co skrývá!
Autor Zeminov, 25.11.2007
Přečteno 504x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zatracená marjána...

17.01.2010 19:43:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí