Chýba mi...

Chýba mi...

Anotace: Chýba mi...všetko...

Chýba mi láska,
ktorú by si mi ty dal,
moje čelo je samá vráska
a takú príležitosť si mal.

Chýba mi šťastie,
ktoré vidím na tvárach ľudí.
Vidím ako na nich rastie
a mňa len život nudí.

Chýba mi smiech,
ktorý prináša teplo do duše.
Na to nie je žiadny liek,
keď srdce ti ako divé búše.

Chýba mi dotyk,
ktorý by ma povzbudil.
A ja stále počujem len krik,
ktorý ma zo sna vzbudil!

Chýba mi láska,
ktorá by moje srdce hriala,
pri ktorej aj ľad praská,
ktorá by mi srdce vzala.
Autor maliska, 25.11.2007
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí