Hrst květin IV

Hrst květin IV

Anotace: ...múza mi dává zabrat...ale mám ji za to rád...tato básnička je pro ni...ona bude vědět...

V náruči plnou hrst šeříku,
za klopou saka jednu růži,
klečím a stejně jak anděl,
přihloupě se usmívám.

Nemohu žádat lásku,
i když srdce říká něco jiného,
nemohu žádat polibek,
mohu jen chtít tvé rty okusit.

Vzlétnou na pocitu blaženosti,
stále se jen usmívat,
a vychutnávat tu malou chvilku,
která bohužel netrvala věčnost.

A tak:

V náruči plnou hrst šeříku,
jen a jen pro tebe mám,
a na rtech jen slovo díků,
za anděla, který konečně přilétl…

V náruči jen a jen šeřík mám…
Autor Láďa, 25.11.2007
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Milissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

27.11.2007 11:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí