Ráj?

Ráj?

Anotace: Co více dodat...

Zaklepal jsem na bránu s nápisem Ráj,
z křídel andělů na moji hlavu padá peří,
kráčím a do brány vstupuji sám,
spokojenost na dosah ruky mám.

Ze spadlého peří tvořím si svá vlastní křídla,
otevírám své srdce, kde nápis Ráj tkví,
vzlétávám a s úsměvem na tváři,
a láskou v srdci pomalu, ale jistě létám.

U srdce tíživý pocit…

u brány jedna láska…

Vše dokáže tak rychle zmizet…

Ale stejně…Mám ji rád…
Autor Láďa, 25.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Milissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje básně jsou úžasné...

01.01.2008 19:35:00 | Neznámá v neznámé době

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí