Pro Tebe Dupko..:-*

Pro Tebe Dupko..:-*

Anotace: Miluji Tě..:-*

Cítím to od Srdíčka,
cítím to, tak jak bych měl?
Doufám, že ano,
Nevím, co bych si bez Tebe počnul,
Nevím, co bych bez Tebe dělal každý dlouhý den.

Když nejsem s Tebou,
cítím se tak strašně sám,
Má duše umírá,
Tak kde jsi Lásko, kde Tě mám?

Cítím se jako stěna bytu v osamělém domě,
Chcu Ti říct Zlatíčko Moje,
že mé Srdíčko patří jenom Tobě!!
Chcu Ti dát všechno,
co můžeš od života čekat,
Mou Lásku, mou Duši i Srdce,
nesmíme nikam spěchat.

Všechny tyhle věci,
které Ti chci dát,
možná jsem Ti je už dal,
nechci si je zpátky brát.

Patřím jenom Tobě a Ty to víš,
Miláčku Můj, tak kde jsi? Nechcu už o Tobě jenom snít.
Chtěl bych Tě držet pevně v náručí,
poslouchat každe Tvoje slovo,
není to těžké, není toho mnoho.

Chtěl bych Jenom pocítít,
že jsi stále tady,
Neodcházej Myšánku,
nejsou na tom žádné vady.

Tyhlety touhy, chtěl bych sdílet stále s Tebou,
Nenech Mě samotného, buď navždy se mnou!!
Nenechávej Mě smutného, dej mi trošku své Lásky.
Mluvím k Tobě upřímně, nejsou v tom žádné marné sázky!!

Chcu Svůj život prožít celý s Tebou,
Dupko Moje, svíra mě bolest u Srdíčka,
když nejsi se Mnou!!

Tyhlety slova Ti říkám proto,
že Tě Miluji více,
než cokoli jiné.
Cítím toho k Tobě tolik,
co by nikdo nepochopil,
můžeš to cítit už na dlouhé míle.

Prosím Beruško, pamatuj si tyhle Má slovíčka
pamatuj, že bez Tebe neotevřu Má víčka.
Pamatuj na to, že Tě Miluji stále víc,
tohle bych Ti chtěl na závěr básničky říct..:-*
MILUJI TĚ DUPKO MOJEE<3:-*
You and Me FOREVER!!!:-*
Pleas NEVER Don´t Remember!!!:-*
Autor Lukii, 25.11.2007
Přečteno 656x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle basen patri dotycne... nikomu jinemu..
proto mne prijde naprosto nudna.. vse se tam opakuje a vsichni to zname...
promin, vubec se mi tahle dila nelibi...
nechci se Te dotknout, pro dotycnou je urcite krasnou...

26.11.2007 23:45:00 | Kláárchen...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí