Nevěrně Tvá

Nevěrně Tvá

Anotace: ...

Skrytá za nocí
svlékám se
však před tebou
jinou tvář mám
když líbám rty
ty rudé a drsné
když vedle jiných usínám
tam kde je to vášní
procítěné

za temným závojem
tajím se
však dech či ruce
vkládám na jiné
tělem se dotýkám
v přesný hodin čas
odcházím
knoflíky jinde odpínám

spojené prsty
i rty
i těla pod závoji
noci chladné
temně zrádné
i cizí prsten
na řetízku skrývám
však před tebou
jinou tvář mám
Autor black_and_red, 25.11.2007
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Squat_the_world, Daisy.., Nút, 0-0, xavian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvlěý, tleskám nadšením bez sebe:) fakt

15.10.2008 22:43:00 | Squat_the_world

je nádherně napsaná ale plná bolesti :o(

21.12.2007 23:10:00 | Nút

páni... moooc krásně napsané... tahle se ti fakt moc povedla... =o)

25.11.2007 20:13:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí