Nová pohádka

Nová pohádka

Anotace: ...

Psala jsem prstem do písku
pohádku s koncem nešťastným...
však vítr mi ji rozfoukal
a zbytky noční příliv vzal -
moře se asi zlobilo,
že malou vílu ztratilo...
Zkusím ten příběh napsat znova
- ne do písku, to jsou marná slova -
napíšu tužkou na papír,
že vyhlašuji moři smír,
všem princům světa vzkazuji,
ať na zemi dívky hledají,
vždyť všechny jsou aspoň trochu krásné
a pohádek konce budou šťastné...
Autor *Mia*, 25.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, CULIKATÁ, carodejka, Yenneä, ANT, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohádková:).

03.09.2010 10:52:00 | CULIKATÁ

Jemne a krehke, jako v pohadce.

19.09.2009 21:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí