Toužím

Toužím

Anotace: když dva jsou zamilovaní, štěstí a moře lásky

Chybíš mi každou vteřinu víc a víc.
Vzpomínám na tvé oči, co mají tolik, co říct.
Tvou teplou dlaň vnímám na svém boku.
Tvé hebké rty, úsměv, vzdech
a až se schoulím ve tvém náručí,
líčka rudá,
najdu v něm políbení, odejmutí, útěchu
Chybíš mi každou vteřinu stále víc,
Ty něžné dotyky,
po kterých i mráz po zádech běhá
A v hlavě mi hučí.
Už ani dívat se na tebe nemůžu,
Nohy podlamují se mi
neudržím se při zemi.
Létám
Každou vteřinu po tobě toužím víc,
Tak poraď, jak ti to mám říct?
Autor mavi, 25.11.2007
Přečteno 752x
Tipy 4
Poslední tipující: rry-cussete, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:o)

25.11.2007 23:49:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí