Latina

Latina

Anotace: Kýč. Já vim. Ale někdy člověk prostě nemůže jinak... Kdeže loňské sněhy jsou, nicméně ani po víc než roce mi na tom nostalgie nedovoluje nic měnit. Berte, nebo nechte ležet...

Vítr od moře, vzdálená hudba
Kytara i kastaněty jako by hrály naposled
Náš stín je jen jeden
Od západního slunce, od světla majáku

Osiřelý molo, jen pár racků nad hlavou
Letí spolu jako my dva
K rudýmu obzoru, co končí tam, kde chceš
Slaný útesy vypráví legendy

Pevná zem uhejbá jak písek na pláži
Snad je to tim vínem, těžkym a sladkym
Snad jsem opilej tebou, kdo ví
Tančíme nocí v rytmu příboje

Světlo vln a šumění hvězd
Tahle noc nekončí, tahle ne
Krok za krokem dál a blíž
Vstříc našim snům padáme tmou
Autor Esperador, 26.11.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí