Sbohem

Sbohem

Anotace: poslední rozloučení...s láskou...s literem...s lidé.cz...se vším co jsem za ty roky na netu získal a ztratil...tak tedy sbohem

Konec je tady,
je to divnej svět,
pro nás dva, bývali jsme šťastní,
končí tenhle kabaret.

Je čas típnout vztah,
z cigarety dát si ještě jeden tah,
a pak půjdem každý svou cestou sám,
třeba ti tímhle to opravdový štěstí dám.

Dva různí lidé,
dvě různá prostředí,
a přece se milovali,
s láskou ale přišly střety.

Už tě víc neobejmu,
nepolíbím na čelo,
nepohladím tvé vlasy,
kolik lidí už takhle brečelo?

Mějte se krásně Slečno z konce duhy,
nemáme k sobě žádný dluhy,
tak jako plála mezi námi láska,
stejnou silou přetrhla se naše páska.

Končím, stejně mi básně nejdou, napíšu to jinak...jak jsi před rokem a půl napsala: "Je čas jít dál, jenom každej po svejch, každej sám". Nezapomenu :-*
Autor Emil S-c-l-a-v-i-u-s, 26.11.2007
Přečteno 449x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel...i když nechceme...

27.11.2007 11:55:00 | Emil S-c-l-a-v-i-u-s

jo jo, někdy je potřeba pálit mosty...

26.11.2007 18:53:00 | duše v plamenech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí