J.....

J.....

Anotace: "K"

Pár slov, neuváženého potvrzení..
pár jen tak vět vypuštěných z úst..
zanechají v zádech nemalé mrazení,
a povolí čepeli na duši růst ..

Snad měla bych se omluvit já,
snad chybu neumíš si přiznat Ty.
Kdybys věděl, jak to bolívá,
když dopustíš, aby věty zpochybněny..

byly v konkurenčním boji ..

Snad víš co děláš a následky počínání znáš,
snad ukojen jsi svým postojem.
Sebevědomě stojíš, vždyť srdce moje máš,
a snad s vítězstvím, vykoupené dýkou, jsi spokojen..

Já se omlouvám ..
Autor Analisieren, 26.11.2007
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí