Pro Tebe..

Pro Tebe..

Anotace: Pro člověka, kterého budu navždy milovat.

Každý den se ptám, kdy má láska k tobě zmizí
a cítit štěstí je mi dávno cizí.
Jsi pro mne vším, má voda života
a v srdcí mém, k lásce druhých slepota.

Z cesty naší lásky, dávno jsem musela sejít,
jak dlouhý smutek musím ještě přejít?
Vždy jsem myslela, že mě se to nemůže stát,
ale pravda je , že pýcha předchází pád.

Vidím tě ve všem, v ranní kapce rosy,
ale mé city tvá lhostejnost kosí.
Jak můžu vidět krásu světa, když oči mé jsou slepé
a jediné co vidím Tebe.

Proč nevěříš v mou lásku, opravdu je ryzí,
proč mé city hluboké jsou ti tolik cizí?
Miluji tě láskou, co hory přenáší,
tou která všechny pochybnosti rozpráší.

Udělala bych pro tebe poslední i první,
tak do mého srdce jednou pohlédni.
Je v něm vše co dával jsi mi 5 let
chtěla bych ti všechno vrátit zpět.

A mnohem víc, o čem jsme si snili,
od 25.5. pred mnoha lety,kdy jsme se poprvé políbili.
V mém srdci je tolik lásky,
co nemůže ti nikdo dát,
tak proč nechceš mne už milovat?

V životě mám dvě přání ty, si navždy budu přát, být jen tvá, nebo být mrtvá..:,(
Autor Piitulka, 26.11.2007
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Pauline Toywelová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí