Tančíš

Tančíš

Anotace: Tanec je jednou z mnoha řečí lásky.Chtěl bych s ní protančit životem...

Tančíš jako plamen svíčky,
jako denní svit,
jenž pod očními víčky
chce krůpěj jitra skrýt.

Tančíš jako víla asi,
jako slunce planou tvoje vlasy,
planou,žhnou a hoří snad
jako v nebi hvězdný sad.

Tančíš jako labuť na jezeře,
píseň letí ze tvé tváře
v podobě tvých pousmání,
letí plnit tajná přání.

Dnes tančil jsem s plamenem,vílou a labutí,
tak přijmi teď ode mne hřejivé objetí
a okvětí lásky skryté v růži,
děkuji za tanec srdcem i duší...
Autor Akrij8, 26.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, Mallerick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tančím a slzy v očích mám,tančím a hvězd se dotýkám.

05.12.2007 15:18:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí