Velká vlaková láska

Velká vlaková láska

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět, věnováno neznámé slečně z vlaku

Sbírka: Básně Šest pět

Otázek plno
mám na tebe,
cizí ženo!
Kam jsi až jela?
Jaké je tvé jméno?
Byla bys mě chtěla?

Proč nekvete květ?
Proč nejde vzít to zpět?
Kam za tebou teď jet?
Proč ústům nelze pět?
Proč vysedl jsem hned?
Proč nejel s tebou dál?

Ptát se sám sebe
„Miluje tebe?“
Není to blbé?
Když vím,
že odpovím
ano.
Autor Krizvi, 26.11.2007
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná básnička, voľná, páči sa mi. :)
Aj vo vlaku môže človek prežiť zaujímavé stretnutia...

30.03.2008 12:03:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí