Nesplňené přání

Nesplňené přání

Anotace: Když jsem se bála, že mým vyznáním skončí tak krásně se rozvíjející přátelství/vztah.

Jak bolí mě plakat nad tíhou citů,
Jak řezají mé srdce tisíce břitů.
Proč teď bolí, co tak hřálo
Proč ztratilo naději, co se krásné zdálo.
Jen slzy mě dusí v prsou,
Kde jsou ty chvíle, kde jsou?
Co když už nepřijdou ty chvíle krásné,
Co když už neuvidím hvězdy jasné…
Snad to neskončí mým hloupým vyznáním
Bude jen dalším mým nesplněným přáním…
Autor Karmínka, 27.11.2007
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Darneth
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí