Doufám , že jen špatný sen

Doufám , že jen špatný sen

Anotace: 25.11.07 - 00:20

Blesky uvnitř mého těla,
rozžhavují mě do běla.
Bouře přišla, neodejde,
pokud láska ke mě nejde.

Hromy skrz mé tělo třískaj,
radostí si všichni pískaj.
Jenom já jsem sama, smutná,
báseň má je proto rmutná.

Déšť protéká skrz mé Steelky,
"Miláčky", mé "Šťastné chvilky".
V botách je mokro, v životě téže,
v hlavě, v těle i v srdci nejinak, že?
Autor B.a.r.b.a.r, 27.11.2007
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Adrianne Nesser, Venessa, xavian, Bíša, Naracca, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poooouuu....steelky*.*

27.11.2007 19:23:00 | Venessa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí