Trpkost

Trpkost

Anotace: Je to jen má lítost nebo hloupost.

Já sám sem.
Já trávím sám tenhle den.

Z celé své bytosti chci být jen s tebou.
Ale odcizil mi tě zlej démon.

Skrýval se ve mě do toho soudného dne.
Do dne,kdy já přišel o tebe.

Slova jsou marná.Já o tebe bojovat chtěl.
Stáhli se mračna a já nevěděl.

Nevěděl co bude dál a tak životem se protloukám.
Bez tebe každej krok je trpkej mok.

Láska k tobě mě stále drží.
Drží a říka mi"neskákej přez to zápraží.

Život mi říká.Neskákej však lásku ti dám a o tebe se postarám.
Já se slzama v očích mu na to odpovím"no jo jenže já nevím jak bez ní dál"
Už jsi mi ji dal a já ji nebral jako dar.
Jsem hlupák a můžu si za to sám.
Autor sKULL, 27.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí