Co je láska?

Co je láska?

Anotace: cena za lásku

Kapka krve dolů stéká,
co je láska pro člověka?

Je jak vzduch co dýcháme,
jak slova co slýcháme.

Slova co se jednou změní
a zbyde... jen osamění.

Kapka krve z ruky stéká
život končí pro člověka.
Autor Ellfka, 27.11.2007
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Mišpule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí