Miluji tanec

Miluji tanec

Anotace: Láska ... k tanci:)

V kruhovém sálu střevíčky klap a ťuk,
pro milovníky tance lahodný to zvuk.
Víření sukně,
tanečnice útlé....
Z pódia na parket hudba se line,
latinské rytmy náhle střídají jiné.
Zlatá česká polka,
rytmus to pevný,
pak cha-cha a jive,
těla se jen vlní.
Miluji ten pohyb,
dát se jím unést,
nechat se tím svést
ruce své s partnerem splést..
Miluji tanec.
Autor Úsměv sedmnáctky, 27.11.2007
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí