Nesnáším samotu

Nesnáším samotu

Anotace: ***

Přicházím domů.
Tma jako v pekle.
Nesnáším samotu,
přec v ní musím žít.

Mám ráda hlasy lidí,
dívám se na jejich
tváře, pohyby, řeč těla.
Pro ně chci být hezká,
usmátá a spokojená.
Když otevřu dveře k svému
domu,
opuštěnost na mne doléhá.
S nikým neprohodím větu,
jen věrný pes ,
oháňkou vesele zamává.

Mám ráda jeho radostný pohled,
těší se na můj obličej.
Laskám ho slůvkem,
něžně mu hladím záda.

Je to pěkný pocit,
když lásku někdo dává,
já mu jen vracím,
svůj dík.
Autor devcatko z jetele, 27.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Monsignore, Hippodamie, jerabina, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí