tvář minulosti

tvář minulosti

Anotace: ledové zrcadlo

Do bílých zrcadel dýchám
chtěla bych zastavit mráz,
který spaluje v srdci
lásku v nás
a odraz smutku studí
když na duši
jsme chudí
Do mého odrazu
stín se sklání
V mém obrazu
Světlu brání
Do černého rámu
položím tu ránu
a pohřbím k ránu
Minulost
co nás ruší
Nejsme slepí
ani hluší
Láska
ta prý každému
stejně sluší
Autor laura3, 27.11.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí