Závěr???Možná?!Spíše, co to je???

Závěr???Možná?!Spíše, co to je???

Anotace: Takový vykecávání....

Závěr???Možná?!Spíše, co to je???

Už dospěla jsem k jednomu závěru.
Že i když chci lásku tvou ,nikdy ji nemohu mít.
Vím ,že žádám asi moc.
Přespříliš…..
Už i bez lásky dal jsi mi dost.
Než kdokoli ,kdo se mi kdy přiblížil.
Pomohl jsi mi ze dna….
Troufla bych si i říct ,že jsi můj nejlepší kamarád…
Ale bohužel nic víc-možná ,že Bohu dík?
Už od tebe nic nežádám
Už se tě s láskou vzdávám….
To ti slibuji-Bože odpusť mi všechno o co sem tě žádala a tys mi to nemohl dát…
Doufám žes nemohl…,že to nebylo tím ,že si nechtěl…
Ale v mém srdci ještě dlouho budeš…a bude ti vždycky otevřené.
Jen v jedno doufám-
Že jsem tě milovala ,proto jaký jsi a ne proto ,co jsi pro mě udělal!!!
Autor Yukki, 27.11.2007
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Laivindil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí