Když mi říkáš...

Když mi říkáš...

Anotace: tolik možností...

Mimo své tělo bloudím
A i v něm se ztrácím…
Když mi říkáš:“Já tě znám…“
Pak jen ve své hlavě plány…
na včera skládám.
Jeden mám.
Tvé rty vodu ve víno mění,
Slzy,co střádám…
Mlhu, co dýcháš nestírám.
Pod očima… tíha dnešního bdění…
A v nás…
Zašlé tóny ticha, které dýchá…
Zbytky lásky, něžně kruté hlásky…
A z našich plánů?
Jen slova NE a CHÁPU.

Mimo své tělo bloudím
A i v něm se ztrácím…
Když mi říkáš:“Mám tě rád…“
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: prostějanek, xavian, Severka, Raphael, Padající listí, oakbark, callowsick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to se mi hodně líbilo...krásně řečený, jak to chodí...NE a Chápu...jojo

27.11.2007 22:24:00 | Raphael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí