shrnutí

shrnutí

Anotace: tentokrát radši ne...

Chybíš mi, tak moc se mi stýská!
Doba tak vzdálená a přitom blízká
Přátelství, láska, zklamání
Vzpomínky co slzy do očí vhání
Ty okamžiky samoty, co tak bolí
ty ledy mezi námi co už nikdy nepovolí
Přátelství, které hřálo
Srdce,co se na svět smálo
Vzpomínky, které hřejou a přesto děsí
Nevyřknuté otázky,jenž ve vzduchu visí
Tahle směska slov co neříká mnoho
A přesto znamená shrnutí všeho
Lidé kolem, kteří nevědí
A my dva, co vědět snad ani nechtějí…
Autor sh@rusk@, 27.11.2007
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, Veru, estrellita, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda slečno...Tak nějak se v Tvých básních vidím...

28.11.2007 15:11:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí